Web-as

Strokovnjaki za dizajn in razvoj spletnih strani

Splet
& Mi

Smo slovenska agencija za spletni dizajn, specializirana za oblikovanje in razvoj unikatnih spletnih strani. Naše poslanstvo je, da gradimo interaktivne spletne izkušnje, ki navdušujejo in navdihujejo. Stojimo vam ob strani od začetka do konca vašega projekta, s čimer zagotavljamo stoodstotno zadovoljstvo.

Smo uveljavljena, izkušena in zaupanja vredna ekipa iz Kočevja, ki ima veliko izkušenj pri zagotavljanju rešitev oblikovanja spletnega sveta. Dobro smo podprti z znanjem in iznajdljivostjo, da vaš poslovni koncept popeljemo od začetne ideje do realizacije.

Dizajn
& Koda

Verjamemo, da pridemo do vrhunskega izdelka le takrat, ko ‘dizajn’ in ‘programerstvo’ delata skupaj z roko v roki in ne en pred drugim.

Dizajnirati nekaj, ne da bi razumeli, kako to deluje, je obsojeno na propad že od začetka. Ko se vprašamo, “ali je videti dobro?”, se je potrebno tudi vprašati “ali bo delovalo dobro? “

Kreativnost
& Inovativnost

Naročilo nam ne pomeni samo nov posel ampak tudi izkazano zaupanje, kar spoštujemo in želimo to zaupanje povrniti s tem, da poskušamo preseči pričakovanja.

Zavedamo se, ne samo da moramo biti boljši od konkurence, ampak tudi venomer premikati meje naše kreativnosti in inovativnosti.

Navdih
& Navdušenje

Moč zbujanja čustev in emocij je to, k čemur stremimo, kar nas navdihuje pri našem delu in kar vodi tudi k uspehu.

Gojimo izjemno strast do zbujanja emotivnih izkustev. Razumemo pa, da samo zbujanje emocij ni dovolj, glavni znak uspeha je zbuditi dejanja in konverzijo.

Strast
& Energija

Naša misija je združiti dizajn in tehnologijo za zbujanje emotivnih procesov in vzpodbujanje dejanj. Iščemo poti, da bi presegli pričakovanja naših partnerjev, ki nam zaupajo in nas ni strah spopadanja z novim izzivom, če mislimo, da bi to bilo najboljša možnost za našo stranko.

Naše potovanje nas je poneslo od malih, do večjih in zahtevnejših projektov in tako venomer gradimo naprej. Izzivamo sami sebe, da postajamo vedno boljši. Naprej pa gremo tako kot smo začeli – Strastno, fokusirano in z veseljem do dela, s katerim pomagamo našim strankam in gradimo dolgoročna partnerstva.

Kontaktirajte nas

ob delavnikih med 8. in 18. uro