Web-as

Strokovnjaki za dizajn in razvoj spletnih strani

Mi
& Splet

Digitalizacija je naš svet. Smo podjetje za spletno oblikovanje, agencija za razvoj spletnih strani in ekipa za digitalni marketing, ki so združeni v posebno integrirano digitalno celoto storitev.

Ustvarjamo
& Oblikujemo

Lepota je samo površinska, kot pravijo. Dober dizajn temelji na obsežnih raziskavah in daje oprijemljive rezultate. Oblikujemo s slogom in vsebino vse od odzivnega spletnega oblikovanja, ki navdušuje vaše obiskovalce, pa do digitalnih marketinških kampanj, ki privabljajo promet na vaše spletno mesto.

Razvijamo
& Razvajamo

Premišljem razvoj lahko spremeni kako poslujete na spletu. Naj gre za enostavno prvo spletno stran novega podjetja, prenovo velike spletne strani ali pa postavitev spletne trgovine, ki se bo popolnoma integrirala v vaš obstoječ način dela – karkoli si zamislite, lahko uresničimo.

Promoviramo
& Povezujemo

»Postavi pa bo delalo« v spletu ne drži. Potrebno se je poglobiti, vzdrževati in nadgrajevati. Pametne kampanje za SEO in družbene medije bodo vaši spletni strani pomagale pridobiti pozornost, ki si jo zasluži. S trženjem vsebin in optimizacijo dosežemo pretok prometa.

Svetujemo
& Podpiramo

Strankin uspeh je naš uspeh, zato smo v prvi vrsti svetovalci. Vzamemo si čas, da razumemo vaše cilje ter najdemo najboljšo pot do njihove uresničitve. Po objavi spletne strani pa vam nudimo vrhunsko tehnično podporo,  svetovanje glede nadaljnjega SEO rangiranja ter prisotnosti v socialnih medijih.

Kontaktirajte nas

ob delavnikih med 8. in 18. uro